Nya vinyler

Vinylskivan är på god väg att återta en stor marknadsandel från framför allt CD-försäljningen, men också digitalmarknaden och främst då den lagliga nedladdningen. Under 2016 ökade vinylförsäljningen med hela 69,4% medan digitalförsäljningen totalt gick ner med 35,4%. Förvisso ökade streamningen med 9,6% men nedladdning och övrig digitalförsäljning minskade med 45%. Möjligheterna att säkra vinyler som ges ut i begränsade upplagor ökar i antal, det är all idé att säkra sig ett exemplar och hålla det ospelat som investering. Är skivan ospelad har den högre värde, i synnerhet om det är en ”limited edition”. Vill du ha ett lyssningsexemplar kan du ju alltid beställa två stycken eller plattan på CD också.

Veckans nyheter från PledgeMusic innehåller endast ett objekt med tung rock, ”Shadowland” med Bernie Tormé som dock inte ska släppas som vinyl, så vi hoppar direkt till förra veckans nya plattor som också finns tillgängliga på vinyl hos CDON, en del av dessa är även i begränsad upplaga. Albumtiteln är direktlänkad till beställningssidan hos dem. Ser du inte de länkade titlarna behöver du stänga av din AdBlocker och ladda om sidan.

ASG – Survive Sunrise
Battleroar – Codex Epicus
Charlie Looker – Simple Answers
Count Raven – High On Infinity (re-release)
Count Raven – Messiah Of Confusion (re-release)
The Darkness – Live At Hammersmith
Dead Girls Academy – Alchemy
Dreadful Fate – Vengeance
Here Lies Man – You Will Know Nothing
Lizzy Borden – My Midnight Things
Madball – For The Cause
Neal Morse Band – The Similitude Of A Dream: Live In Tilburg, Netherlands 2017
Orange Goblin – The Wolf Bites Back
Spotlights – Hanging By Faith
The Walking Dead Orchestra – Resurrect
Words Of Concrete – Negative VibesInga kommentarer
Kategorier: Vinyl Taggar:, , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *