Bollar på Bengt

vm_fotboll_2018_fifa_ryssland_world_cup.
En bekant och tidigare kollega, av sina föräldrar döpt till Bengt, spelar på sin fritid i ett Korp-lag där han vaktar målet. Det blir med andra ord många och långa bollar på Bengt under såväl träning som matcher.

Om det finns någon målvakt med samma trevliga förnamn i fotbolls-VM i Ryssland ska jag låta vara osagt, men det kommer att bli många och långa bollar på mål även där. I maj i år sprang Tre Kronor och blev världsmästare i ishockey, visst vore det väl trevligt om Sverige i år kunde plocka hem båda mästerskapen, även fotboll?

Har du tänkt följa hela äventyret behöver du kanske ett spelschema så du vet när alla matcher spelas, klicka upp länken VM 2018 så får du snyggt och prydligt hela schemat med de olika gruppspelmatcherna och slutspelet. Sedan är det bara att ladda upp med dricka och tilltugg och heja eller bua beroende på vilka lag du håller på.

För egen del hoppas jag, även om jag inte är riktigt fotbollsintresserad förutom om det är Metallsvenskan, så klar att Moder Svea stolt kan uppvisa ett andra mästarlag i år.

Fotnot: Detta är ett sponsrat inlägg
.Inga kommentarer
Kategorier: Blandat


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *