Nytt album med Revolutio

.
Det italienska post-apokalyptiska thrash metal-bandet Revolution släpper sitt nya album ”Vagrant” via Inverse Records 9:e november. En första singel och video, ”Meek And The Bold”, har släppts från den kommande plattan.

Bandets vokalist Maurizio Di Timoteo berättar:

”Vagrant” är sammansatt av många resor, resor för att nå avlägsna omöjliga platser. Somliga av de platserna finns i våra sinnen, somliga håller vi i våra själar. ”Meek And The Bold” gräver djupt in i den ändlösa konflikten som rasar i vaar och en av oss. Vår ödmjuka sida försöker undvika offer och utstår lidande medan den djärva sidan omfamnar kampen att förändra vår världs hat och elände. Dessa båda aspekter kan inte separeras, sådan är den mänskliga själens natur. Accepterandet av denna dualiteten som ett naturligt tillstånd är ett avgörande steg mot medvetenheten om jaget.
.
.
I Revolutio medverkar Maurizio Di Timoteo (sång, gitarr), Luca Barbieri (gitarr), Francesco Querzé (bas) och Davide Pulito (trummor).

Låtlista:

Aftermath
Meek and the Bold
What Breaks Inside
The Oracle
Ozymandias
Eclipse
Silver Dawn
Requiem
Daydream
The Great Silence
.Inga kommentarer
Kategorier: Musik, NewsDesk Taggar:, , , , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *