Ny EP med Crystal Viper

.
Polska Crystal Viper med Marta Gabriel i täten släppte sitt senaste studioalbum ”Queen Of The Witches” i februari förra året och det är fortfarande en het platta, men 29:e juni släpper de en ännu hetare EP i begränsad utgåva, ”At The Edge Of Time”, och endast på vinyl via AFM Records.

Du kan redan nu förhandsboka vinylen hos CDON. Om du inte ser länken behöver du stänga av din AdBlocker och ladda om sidan.

”At The Edge Of Time” släpps alltså endast på vinyl i 10-tumsformat och innehåller 5 helt nya inspelningar: titelspåret (både på engelska och polska) som är ett headdbangande speed metal-monster, en alternativ version av fansens nya favorit ”When The Sun Goes Down” från ”Queen Of The Witches”, en ny låt med titeln ”When Are You” och en tidigare outgiven cover av ”Tell Me Why” vilken gjordes i original av hårdrocksbandet Quartz.

Konvolutets artwork har målats av Andreas Marschall som tidigare gjort skivomslag för bland andra Blind Guardian, Kreator och Obituary och har gjorts för att matcha texterna på såväl titelspåret ”At The Edge Of Time” och låten ”When Are You” som är baserad på den legendariske fantasy-författaren Michael Moorcocks verk.
.
.
Och ja, du har gissat rätt, det är Marta som håller det själsätande svarta svärdet, ”The Stormbringer”. Kan det bli mer metal?

I Crystal Viper medverkar Marta Gabriel, Andy Wave, Eric Juris, Blazej Grygiel och Tomek ”Golem” Danczak.

Låtlista:

At The Edge Of Time
When The Sun Goes Down
Zwiastun Burzy
When Are You
Tell Me Why
.Inga kommentarer
Kategorier: Musik, NewsDesk, Vinyl Taggar:, , , , , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *