Nytt album med Tad Morose

.
Bollnäs stolthet Tad Morose är på gång med ett nytt album, det har fått titeln ”Chapter X” och släpps 15:e juni via GMR Music Group.

Du kan redan nu förhandsboka plattan på CD hos CDON. Om du inte ser länken behöver du stänga av din AdBlocker och ladda om sidan.

Det Bollnäs-baserade bandet följde upp släppet av ”St. Demonius” 2015 med en framgångsrik Europa-turné som huvudband såväl som att ta sig en runda på festivalerna innan man kastade sig över att skriva nytt material för det som nu utgör ”Chapter X”.

Ronny Hemlin, bandets vokalist, reflekterar:

”Det här är fortfarande kul för oss! De senaste åren har varit fyllda med turnerande, klubbspelningar (såväl stora som små) och att ‘förstöra’ festivaler av variende kaliber. Man kan säga att vi använt den tiden för att skaffa nya fans eller som vi vill kalla det samla själar.”

Bandet har inte känt något behov av att påskynda inspelningsprocessen. De gick in i Studio Claustrophobic som ägs av Ronny Hemlin och Johan Löfgren (bas) för att arbeta framåt i en behaglig takt. ”Chapter X” har mastrats av Jonas Kjellgren på Black Lounge Studios och bandet vände sig till en gammal vän, Rainer Kalwitz, för att låta honom ta hand om plattans konst.

Under våren 2018 signades Tad Morose av GMR Music Group, det kommande albumet är första släppet via dem.
.
.
Tad Morose är också ett av de 49 banden som medverkar i Metal Munchers, Sveriges första hårdrockskokbok. Om du inte ser länken behöver du stänga av din AdBlocker och ladda om sidan.

I bandet hittar man Christer ”Krunt” Andersson (gitarr), Peter Morén (trummor), Ronny Hemlin (sång), Johan Löfgren (bas) och Kenneth Jonsson (gitarr).

Låtlista:

Apocalypse
Come Morpheus
Deprived Of Life
I Am Night
Leviathan Rise
Liar
Masquerader
Nemesis
Salvage My Soul
Slaves To The Dying Sun
Turn To Dust
Vaunt The Cynical
Where Stars Align
…Yet Still You Preach

I skrivande stund har ännu inga videor släppts från ”Chapter X”, nedan några videor från tidigare album.
.


.

.Inga kommentarer
Kategorier: Musik, NewsDesk Taggar:, , , , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *