Debutalbum med Måsrock

.
Vad får man om man anlitar några av de bästa musikerna i Sverige och sammanför dem med samplad ”sång” med måsar? Jäpp, nu snackar vi alltså de där skräniga fjäderfäna som försöker stjäla din mat på picknicken… Jo, då får man Måsrock!!!

Du kan beställa plattan på CD hos CDON, den släpptes på Star Wars-dagen 4:e maj. Om du inte ser länkarna behöver du stänga av din AdBlocker och ladda om sidan.

Den här ”debutplattan” är ett projekt i regi av ingen mindre än Björn Olsson (Union Carbide, Soundtrack Of Our Lives, Håkan Hellström med flera) och medbrottslingar i studion är Anders Johansson (Hammerfall, Yngwie Malmsteen), Jens Johansson (Stratovarius, Yngwie Malmsteen, Dio, Rainbow), Gustaf Norén (Mando Diao, Caligola), Charlie Storm (The Haunted, Mando Diao, Blue For Two) och Strokkur. Och så en hel bunt med måsar så klart!

Det här är en platta som man bara måste ha i sin samling, om inte annat bara för att den är så osannolik. Produktionens huvudvokalist Wolfie Måsart i bilden ovan. Och ja, låttitlarna är korrekta! May the 4th be with you!

Låtlista:

Der Bunker Skåne 2017
Björn Olsson – Gitarr
Karl Johansson – Bas
Anders Johansson – Trummor,Sång
Charles Storm – Måsrock Tm
Niklas Johansson – Gitarreffekt
Jens Johansson – Synthesizer
Gustaf Norén – Måsscratching
Björn Olssons Studio

Fotnot: Inga videor har hittats på YouTube och tur är väl det egentligen…
.Inga kommentarer
Kategorier: NewsDesk Taggar:, , , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *