Walpurgis Night

valborg_walpurgis.
z-flag-sweVästerås Rockfest avverkad i helgen, nu ska bara ryggen återhämta sig lite innan det är dags att sätta fart med de samlade intrycken från festivalen och så ska Valborg överlevas också så klart. Ett par bilder från lördagen nedan, Corroded och Kill The Kong, och ett par ord på engelska om Valborgsmässoafton för alla osvenska läsare. Många fler foton på Instagram @tobbehvornum
.
z-flag-engVästerås Rockfest is over and done with, now my back needs to catch up a bit before I sing my teeth into reviewing the festival and then there is this little thing they call Walpurgis night to survive as well. Below a couple of pictures taken last Saturday, Corroded and Kill The Kong, and a few words about Walpurgis. Many more photos at Instagram @tobbehvornum

Today is a holiday in Sweden, Walpurgis Night (Valborgsmässoafton), and it is to celebrate the arrival of spring. In the picture the bonfire in the small village where I reside. Walpurgis is celebrated not only in Sweden but in some other European countries as well, read more about it here: https://en.wikipedia.org/wiki/Walpurgis_Night
.
corroded_vasteras_rockfest_2018.Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *