På sidan

Det är inte helt enkelt alla gånger, det här med hemsida för firman. Alla har inte fördelen att vara utbildad till multimediaproducent med allt vad det medför i kunskap om layout, grafik, programmering och databasstyrning utan är beroende av utomstående när det blir dags att förse sitt företag med en snygg och funktionell hemsida.

Faktum är att även om jag själv ändå har just en dylik utbildning så räcker inte tiden till numera för att jag ska hinna få alla sådana jobb gjorda, företagets ordinarie verksamhet kräver så pass mycket uppmärksamhet att jag framöver kommer behöva anlita någon externt för webbdesignarbeten för de delar som inte innefattas av bloggen där jag även framgent kommer styra över all anpassning med scriptprogrammering.

Nu finns det en uppsjö med webbyråer att välja mellan, det är inte helt lätt att hitta rätt i den snårskogen. Dock har jag efter en tids jämförande hittat en byrå som har allt jag vill ska finnas hos en sådan. Förutom fasta priser, det är viktigt så inte kostnaden för att anlita externt rusar iväg utan förvarning, har EMS Design Webbyrå fri support via både telefon och e-mail, de har en nöjd kund-garanti och domän och webbhotell ingår i alla paketlösningar.

Förutom att de bygger upp hela sidan från grunden avpassad för WordPress sökmotoroptimerar de sidan åt dig också. De tjänster de tillhandahåller omfattar webbdesign, logotyper, grafik, reklamfilmer, sökmotoroptimering och marknadsföring med mera. De är en heltäckande webbyrå med koll på det mesta.

Fotnot: Enligt gällande lagstiftning måste jag tala om att det här är ett sponsrat inlägg.Inga kommentarer
Kategorier: Blandat


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *