VRF 2018: The Bands vol. 6

the_hawkins_photo_nana_zaitceva.
Nästa band till rakning, med andra ord nästa i raden att presentera av de eminenta akter som kommer stå på scenen på den nya rockfestivalen Västerås Rockfest 28:e april och vi vänder blicken mot Arboga som är hemstad för The Hawkins.

The Hawkins är ett 4-mannaband som står med fötterna stadigt planterade i 70-talsrocken, deras musik spänner över ett brett spektrum från bluesbaserad rock á la Deep Purple till punkinfluerad rock.

Bandet bildades 2013 och har tidigare släppt 3 EP. De har spelat flitigt lite här och där, de har även hunnit med framträdanden på bland annat Sweden Rock Festival, Peace & Love och Metallsvenskan. I november förra året gjorde de en kort Ryssland-turné med 10 spelningar på 10 dagar. I oktober förra året släpptes debutalbumet ”Ain’t Rock n Roll”.

The Hawkins består av Johannes Carlsson (gitarr och sång), Mikael Thunborg (gitarr och kör), Albin Grill (trummor och kör) och Martin Larsson (bas).

Besök gärna The Hawkins på Facebook och se mer. VRF har ännu ingen hemsida, men det finns en festivalsida och en evenemangssida på Facebook.
.


.Inga kommentarer
Kategorier: Evenemang, Kalender, Musik Taggar:, , , , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *