Nytt spökblod?

ghost_cardinal_copia.
Har vi sett slutet av Tobias Forge som frontfiguren Papa Emeritus i Ghost eller är det bara en rökridå innan en ny Papa anländer? Bandet har nu i andra delen av följetongen om ledarutbytet presenterat Cardinal Copia som efterträdadre.

Diskussionerna går vilda i sociala medier, ett fan dividerade om den nya ledarens namn och insåg att vi kanske inte ska direkt anta att Papa går till historien:

Haha, this is great. His name is Cardinal Copia, which translates to Cardinal Error or Cardinal Mistake. In Swedish we have a expression called Kardinalfel (Cardinal error/mistake). This either means that he is not actually the real new papa or that he will be replaced or something like that. In the next episode, they are going to tell his sons about the new ‘papa’, so let’s wait until the next episode before we react to harsh.

Följetongens första två delar nedan.
.


.Inga kommentarer
Kategorier: NewsDesk Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *