Nytt album med Varathron

.
Black metal-pionjärerna Varathron från Grekland släpper 27:e april via Agonia Records sitt nya album ”Patriarchs Of Evil”.

Du kan redan nu förhandsboka plattan på CD och vinyl hos CDON. Om du inte ser länkarna behöver du stänga av din AdBlocker och ladda om sidan.

Varathron är tillsammans med Rotting Christ, Acherontas och Necromantia ett av Greklands mest etablerade black metal-band. Redan 1988 bildades bandet av ende kvarvarande orginalmedlemen sångaren Stefan Necroabyssious.
.
.
Ur Varathrons pressmeddelande:

”The time has come to deliver our new opus ‘Patriarchs of Evil’. A sinful sip of this unholy communion will lure you into an astral journey of absurd dimensions – with an awakening smell of the old era. This album is one of the finest pieces Varathron has ever unleashed.

We promise a true heavy, blasphemous and unique masterpiece with Necroabyssious delivering his best performance ever. With glorious riffs, profound melodies and a solid rhythm section, this dark testament is to delve into. The time of the rejuvenation has come!! WE ARE FOREVER IMMORTAL!!

Varathron are proudly spreading the mediterranean plague since 1988! 30 years have passed and we continue to worship darkness and preach the unholy word! ‘Patriarchs of Evil’ is not just a new album, it is a celebration and one of our greatest creations. Behold the 8 hymns!”

Varathron består av Stefan Necroabyssious (sång), Achilleas C (gitarr), Sotiris (gitarr), Stratos (bas) och Haris (trummor).

Låtlista:

Tenebrous
Into the Absurd
Luciferian Mystical Awakening
Saturnian Sect
Remnants of the Dark Testament
Hellwitch (Witches Gathering)
Orgasmic Nightmares of the Arch Desecrator
Ouroboros Dweller (The Dweller of Barathrum)
.Inga kommentarer
Kategorier: Musik, NewsDesk Taggar:, , , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *