Nya vinyler

Allt fler artister har börjat upptäcka möjligheten att ge ut gamla och nya produktioner på vinyl genom tjänster/butiker som PledgeMusic och möjligheterna att säkra vinyler som ges ut i begränsade upplagor ökar i antal, även om man kanske inte egentligen lyssnar på en viss genre är det ändå all idé att säkra sig ett exemplar och hålla det ospelat som investering. Är skivan ospelad har den högre värde, i synnerhet om det är en ”limited edition”. Vill du ha ett lyssningsexemplar kan du ju alltid beställa två stycken eller plattan på CD också.
.
.
Ett av de stora banden inom progressive metal, Seattle-baserade Queensrÿche, har varit inlåsta i studion de senaste månaderna och är på gång med ett nytt album, ännu ej namngivet. Förutom vinylen, bland annat i signerad utgåva, finns en del annan rolig merchandise att beställa också.

Läs mer och förhandsboka Queensrÿche
.
.
Nytt album är också på gång från rockbandet Hartmann. Plattan som släpps i maj har fått titeln ”Hands On The Wheel”. Inte bara kan du förhandsboka plattan, du kan få med ditt namn på konvolutet också.

Läs mer och förhandsboka Hartmann
.
.
Anrika Yes gör en remastrad återutgivning med nya sångspår av Trevor Horn av det klassiska albumet ”Fly From Here” från 2011 med nya titeln ”Fly From Here – Return Trip” och lägger när man ändå är igång till ett extra spår.

Läs mer och förhandsboka Yes

Även hos skivbolagen i övrigt släpps allt fler titlar nu på vinyl, nedan några av förra veckans nya plattor som finns tillgängliga på vinyl hos CDON. Albumtiteln är direktlänkad till beställningssidan hos dem. Ser du inte de länkade titlarna behöver du stänga av din AdBlocker.

Svartanatt – Starry Eagle Eye
Marco Mendoza – Viva la Rock
Oceans Of Slumber – The Banished Heart
Michael Schenker Fest – Resurrection
Andrew W.K. – You’re Not Alone
Stone Broken – Ain’t Always Easy
Ancst – Ghosts Of The Timeless Void
Voidhanger – Dark Days of the SoulInga kommentarer
Kategorier: Vinyl Taggar:, , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *