Nytt album med Reach

.
Svenska melodiska hårdrockarna Reach är tillbaka som en power-trio och släpper i februari albumet ”The Great Divine”. I bandet återfinns Ludvig Turner (gitarr, sång), Marcus Johansson (trummor) och Soufian Ma’Aoui (bas).

Reach bildades 2012 av batteristen Marcus Johansson och gitarristen Ludvig Turner. Tillsammans började de leta bandmedlemmar och fann basisten David samt sångaren Alex. Det första man som band gjorde var att göra en hårdrockscover av Aviciis superhit ”Wake Me Up”, den blev en stor framgång och videon har sedan augusti 2013 fått mer än 2 miljoner visningar.

Deras musik kan beskrivas som klassisk rock med starka melodier och man kan höra influenser från bland andra Whitesnake, Scorpions, Europe och Gary Moore i låtarna. Debutalbumet ”Reach Out To Rock” släpptes i mars 2015.

”The Great Divine” kan införskaffas hos CDON. Om du inte ser länken behöver du stänga av din AdBlocker och ladda om sidan.
.
.
Låtlista:

Into Tomorrow
The Great Divine
Live Or Die
Nightmare
Off The Edge
One Life
Running On Empty
Shame
You Say
River Deep
.Inga kommentarer
Kategorier: Musik, NewsDesk Taggar:, , , , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *