Nytt album med The Poodles

.
På fredag 26:e januari är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Pudlarna. Då släpper The Poodles sitt nya album ”Prisma”, uppföljaren till den kritikerrosade plattan ”Devil in the Details”.

Under de senaste 10 åren har The Poodles sju fullängdare från studion och ett livealbum, de har också under flera år haft en diskussion om möjligheterna att spela in en platta med låtar från andra artister. Nu har de till slut beslutat att det är dags. Plattans titel, ”Prisma”, är avsedd att spegla skillnaden i perspektiv som bandet går låtarna på albumet. Beslutet togs tidigt att undvika genrer som ligger bandets egen, men förutom det kunde vilka låtar som helst komma på fråga.

I samarbete med producenten Dino Medanhodzic på Radionica Studios satte bandet samman en laddning låtar som spänner över 40 års musik, från 1970-talet och upp till 2010-talet. Den avgörande faktorn har varit låtarnas kvalité, bland annat har starka riff varit en nyckelingrediens. Fans av Elton John, Fleetwood Mac, Depeche Mode, Blondie och The Swedish House Mafia har mycket att se fram emot när The Poodles sätter sin egen unika prägel på klassiska spår från dessa och andra artister.

”Prisma” kan beställas som CD och vinyl från CDON. Om du inte ser länkarna behöver du stänga av din AdBlocker och ladda om sidan.
.
.
Låtlista:

Crazy Horses
Maniac
Love is Gone
It’s No Good
Don’t You Worry Child
Goodbye Yellow Brick Road
Call Me
Go Your Own Way
Set Fire to the Rain
Soldiers of Fortune
.Inga kommentarer
Kategorier: Musik, NewsDesk Taggar:, , , , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *