Uppsalas arenor

När man som jag åker till konserter och festivaler över hela landet behöver man också leta rätt på boende i närheten av evenemangen och det är inte alltid helt enkelt. Detsamma gäller för sportentusiaster, en sorts folk till vilkas led jag själv dock inte räknas. Visst, det finns söktjänster att använda, men det är ändå inte helt lätt när man kanske inte har lokalkännedom om alla orter.

I Uppsala har man nu löst den biten på ett ypperligt sätt, man har öppnat ett hotell nära alla idrottsarenorna och det är på sådana även stora konserter vanligtvis hålls. Oavsett om man behöver boende för sport- eller musikevenemang är det här alltså inte längre nödvändigt att först leta hotell och när man väl är där försöka få kläm på lokaltrafikens turlistor och linjesträckningar.

Arenahotellet heter det nya stället och man har 200 rum med över 600 bäddar. Upplägget på hotellet är också lite ovanligt och definitivt sportanpassat. Varje korridor förknippas med en idrott. Till exempel kommer en korridor att vara anpassad för idrottare i rullstol, en korridor kommer att vara anpassad för basketspelare med extra långa sängar samt att en korridor bara kommer att innehålla familjerum för upp till 8 personer. För ungdomarna kommer det även finnas ett Game-room med bl.a. Playstation och X-Box stationer.

En extra liten ”kicker” för idrottsföreningar är att de kan får 8% cashback för hotellbokningar och konferenser som hänvisas genom sin unika föreningskod. Det är alltså möjligt att tjäna extra pengar till sin förening eller sitt lag genom att hänvisa gäster till hotellet.

Läs mer om Arenahotellet

Fotnot: Enligt gällande lagstiftning måste jag tala om att det här är ett sponsrat inlägg.Inga kommentarer
Kategorier: Blandat


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *