Nytt projekt med Ohlsson

Det är inte ofta jag får chansen att vara först med något nytt, alldeles för få har riktigt förstått att jag har en ganska stor räckvidd dels genom landets största rockblogg Den Rockande Kocken och dels genom MetalCentral, men idag har jag den stora glädjen att kunna presentera ett nytt rockband med ett par rutinerade musiker.

Aggressive Chills gitarrist Andreas Ohlsson (Aggressive Chill, ANEO Ensemble) har tillsammans med Olle Rodehn (Shadowland, Edge) dragit igång bandet Sixty Six Grand, ett dieseldoftande hårdrocksband med mycket attityd. Andreas skriver allt material och spelar allt utom trummor, bankar skinnen gör Olle Rodehn. I studion är det bara dessa båda herrar, men på gig och turnéer kommer det vara ett komplett band.

I dagarna släpptes den första singeln mixad av Tobias Lindell, ”Feed My Demons”, och ytterligare 2-3 singlar kommer att släppas innan det är dags för debutalbumet som än så länge inte är namngivet.

Besök gärna Sixty Six Grand på Facebook. Första singeln kan avlyssnas nedan.
.
.

SparaInga kommentarer
Kategorier: Musik, Premiär Taggar:, , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *