En förlorad Luther

rustin_luther_urizen.
Under lördagkvällen lokal tid gick Rustin Luther, basist i metal-bandet Urizen, ur tiden efter en tids kamp mot hjärntumörer. Rustin blev 31 år gammal.

På bandets Facebook-sida meddelades under natten:

Our best friend and brother Rustin Luther passed away earlier this evening after an intense battle with brain cancer. Thank you all for your words of love and support since Rustin fell ill. It means so much to us, and meant the world to him. There’s a bright new star shining down on us from the Texas sky tonight. We love you, Rustin.

Urizen är ett rockband startat 2004 och hemmahörande i Dallas, Texas. De är influerade av elektronisk 8-bitarsmusik. De är kända för sina scenshower där de bland annat har en närmre 3 meter hög robot bland rekvisitan. Stilmässigt utgörs musiken av tungt distorterade gitarrer, snabba trummor och rockig rensång. Markant är också den framträdande plats syntharna har i ljudbilden.

Bland infleunserna återfinns artister som Rammstein, DEVO, Type O Negative, Dimmu Borgir, King Diamond, GWAR, The Misfits, Faith No More med flera.
.


.Inga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *