Adrenaline Mob-medlem avliden

adrenaline_mob.
Ännu en rockhjälte har gått ur tiden. David Zablidowsky, basist i Adrenaline Mob, avled i sviterna efter en allvarlig olycka under fredagen 14/7 i Florida. Hur läget för övriga bandmedlemmar är ännu oklart, dock vet vi att sex personer skadades vid olyckan.

New York-bandet hade stannat upp för att laga ett punkterat däck utmed vägen när en långtradare smällde rakt in i bandets fordon och sex personer skadades varav tre allvarligt. Killarnas fordon ska ha fattat eld under olyckan och fick släckas av brandmän på plats. Det är fortfarande oklart hur olyckan kunde ske och varför långtradaren kört in i bandets turnébus. Adrenaline Mob var på väg till en spelning när olyckan inträffade.

Century Media, bandets skivbolag, aviserade via Twitter under lördagnatten att bandet senare kommer att komma med ett officiellt uttalande angående det som har hänt:

”Adrenaline Mob kommer att släppa ett offentligt uttalande angående den tragiska kraschen som ägde rum tidigare i dag. Våra tankar är med alla de drabbade i den här svåra stunden”

Adrenaline Mob bildades 2011 av bland andra Russel Allen (Symphony X) och är en supergrupp bestående av medlemmar från flera stora metalband.
.


.Inga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *