Avmetalliserat

khoen_kenji_illvi_mist.
Praktiskt taget dagligen imponeras jag av alla kreativa, begåvade och produktiva personer jag lyckats samla i mitt nätverk och det är inte enbart rockfolk jag har där. För ett ögonblick tar jag ett steg långt utanför min trygga zon i hårdrocken och bjuder på ett par videor från sådana underbart kreativa artister. Med andra ord, nu blir det avmetalliserat!

Först har vi då vackra Emilie Dahlst som inte bara är musikartist utan även skådespelerska, TV-värd och modell. Som musikartist går hon under namnet Illvi Mist, nedan finns hennes debutsingel ”Magnifying Us” som textvideo.

Sedan har vi osannolikt underhållande Khoen Kenji som inte bara sjunger utan även är kläddesigner med eget märke, Kenji By Khoen. Nedan en video han släppte tidigare i år, ”Burn”, vilken är så långt bort man kan komma från metal egentligen men som har en märklig förmåga att sätta sig och bli en öronmask.
.


.
Spara

SparaInga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *