Nya vinyler

Allt fler artister har börjat upptäcka möjligheten att ge ut gamla och nya produktioner på vinyl genom tjänster/butiker som PledgeMusic och möjligheterna att säkra vinyler som ges ut i begränsade upplagor ökar i antal, även om man kanske inte egentligen lyssnar på en viss genre är det ändå all idé att säkra sig ett exemplar och hålla det ospelat som investering. Är skivan ospelad har den högre värde, i synnerhet om det är en ”limited edition”. Vill du ha ett lyssningsexemplar kan du ju alltid beställa två stycken eller plattan på CD också.
.
alter_bridge_live_at_the_o2.
Bara precis hemkomna från sin mest framgångsrika turné hittills deklarerar Alter Bridge att de ska släppa en samling med live-inspelningar och rariteter. ”Live At The O2 Arena + Rarities” kommer släppas via Napalm Records 28:e september. Ett av bandets absolut största karriärögonblick var konserten på Londons berömda O2 Arena där de stod på scenen 24:e november 2016, en konsert som spelats in och ges ut på två av de plattor som ingår i samlingen.

Förhandsboka Alter Bridge
.
the_professionals_what_in_the_world.
The Professionals släpper 27:e oktober sitt nya album ”What In The World” vid en spelning på London-klubben The Garage, du kan nu förhandsboka ditt exemplar. Medverkar på plattan gör en rad gästartister som Marco Pironni (Adam & The Ants), Billy Duffy (The Cult), Duff McKagan (Guns ‘n’ Roses), Phil Collen (Def Leppard) och Mick Jones (The Clash).

Förhandsboka The Professionals

Även hos skivbolagen i övrigt släpps allt fler titlar nu på vinyl, nedan några av förra veckans nya plattor som finns tillgängliga på vinyl hos CDON. Albumtiteln är direktlänkad till beställningssidan hos dem.

Mean Streak – Blind Faith
Vallenfyre – Fear Those Who Fear Him
Adrenaline Mob – We the People
Tankard – One Foot in the Grave
Wednesday 13 – Condolences
Eighteen Visions – XVIII
Jorn – Life on Death Road
Grand Theft Culture – Grand Theft Culture
Flogging Molly – Life Is Good
Hank Marvin – Without A WordInga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *