Nya vinyler

Allt fler artister har börjat upptäcka möjligheten att ge ut gamla och nya produktioner på vinyl genom tjänster/butiker som PledgeMusic och möjligheterna att säkra vinyler som ges ut i begränsade upplagor ökar i antal, även om man kanske inte egentligen lyssnar på en viss genre är det ändå all idé att säkra sig ett exemplar och hålla det ospelat som investering. Är skivan ospelad har den högre värde, i synnerhet om det är en ”limited edition”. Vill du ha ett lyssningsexemplar kan du ju alltid beställa två stycken eller plattan på CD också.
.
cheap_trick.
Cheap Trick bildades 1974 i Rockford i Illinois och består av Rick Nielsen (gitarr, sång, låtskrivare), Bun E. Carlos (trummor, percussion), Robin Zander (kompgitarr, sång) och Tom Peterson (bas, sång). Även om de aldrig nått några större kommersiella framgångar bör de räknas till rockens stora, de har spelat tillsammans i mer än 40 år och tycks inte ha för avsikt att lägga ner verksamheten än på många år.

Nu är det dags för deras nästa album, vinylutgåvan släpps 18:e augusti och CD-versionen 16:e juni. Det här blir deras 23:e album.

Förhandsboka Cheap Trick
.
nickelback.
Trenden med återutgivningar av tidigare album på vinyl fortsätter, nästa band att hoppa på det tåget är Nickelback som nu släpper Silver Side Up (2001), The Long Road (2003) and All The Right Reasons (2005) i vinylversioner. Släppdatum för dessa är satt till 7:e juni så det finns fortfarande tid att förhandsboka dina exemplar.

Förhandsboka Nickelback

Även hos skivbolagen i övrigt släpps allt fler titlar nu på vinyl, nedan några av förra veckans nya plattor som finns tillgängliga på vinyl hos CDON. Albumtiteln är direktlänkad till beställningssidan hos dem.

Linkin Park – One More Light
The Dead Daisies – Live and Louder
The Night Flight Orchestra – Amber Galactic
Dragonforce – Reaching Into Infinity
Papa Roach – Crooked Teeth
Rammstein – Rammstein: Paris
Biters – The Future Ain’t What It Used To Be
Roger Waters – Is This The Life We Really Want?Inga kommentarer
Kategorier: Vinyl Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *