Nya vinyler

Allt fler artister har börjat upptäcka möjligheten att ge ut gamla och nya produktioner på vinyl genom tjänster/butiker som PledgeMusic och möjligheterna att säkra vinyler som ges ut i begränsade upplagor ökar i antal, även om man kanske inte egentligen lyssnar på en viss genre är det ändå all idé att säkra sig ett exemplar och hålla det ospelat som investering. Är skivan ospelad har den högre värde, i synnerhet om det är en ”limited edition”. Vill du ha ett lyssningsexemplar kan du ju alltid beställa två stycken eller plattan på CD också.
.
the_rasmus_dark_matter.
Finska The Rasmus är på gång med ett nytt album, ”Dark Matter”, som är planerat att släppas 22:a september. Du kan redan nu förhandsboka såväl vinyl som CD, även ett begränsat antal testpressar finns tillgängliga.

Förhandsboka The Rasmus
.
wednesday_13_condolences.
”Condolences” är den kommande nya plattan från Wednesday 13 som släpps 2:a juni. Den finns nu tillgänglig att förhandsbeställa som dubbel-LP med så kallat ”gatefold”-konvolut. Wednseday 13 etablerade sig på 90-talet som en av de främsta inom ”horror punk” men har alltmer glidit över mot metal.

Förhandsboka Wednesday 13
.
prince_purple_rain.
Oavsett om du var med när det begav sig och redan har ”Purple Rain” i din samling eller om den saknas är det läge att säkra ditt exemplar av den legendariska plattan med Prince som nu kommer i en ommastrad utgåva med extra tidigare outgivet material. Hos PledgeMusic är dessvärre bildskivan fullbokad, men den finns fortfarande hos CDON i begränsad upplaga.

Förhandsboka Purple Rain

Även hos skivbolagen i övrigt släpps allt fler titlar nu på vinyl, nedan några av förra veckans nya plattor som finns tillgängliga på vinyl hos CDON. Albumtiteln är direktlänkad till beställningssidan hos dem.

The Unity – The Unity
God Dethroned – The World’s Ablaze
At The Drive In – In.ter a.li.a
Full Of Hell – Trumpeting EcstasyInga kommentarer
Kategorier: Vinyl Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *