The butchers blade

z-flag-sweEfter helgen är det dags för magnetkameran igen, en extra koll före eventuell kirurgi, och jag har blivit beordrad att anstränga ryggen så lite som möjligt fram tills dess. Ta det lugnt, jag överger inte mina läsare även om jag måste begränsa mig något och bara lägger upp de fasta inläggen fram tills dess. Äntligen ska jag få reparerat åtminstone några av skadorna stalkern orsakat.
.
z-flag-engAfter the weekend it is time for another MRI, an extra check before surgery, and I have been ordered to strain the back as little as possible until then. Relax, I won’t abandon my readers although I have to limit myself slightly and will only post the recurring posts until then. Finally I will get at least some of the damages caused by the stalker repaired.Inga kommentarer
Kategorier: Blandat


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *