Thor-gitarrist avliden

jeff_decker_thor_kissology.
Ibland tar det lite tid innan man med säkerhet kunnat verifiera en del nyheter, till exempel dödsbud, men det är bättre att bli lite försenad med rapporteringen än att lägga upp nyheter som senare visar sig vara falska.

På torsdagen den 27:e april var det dags igen för en rock- och gitarrhjälte att lämna jordelivet, den tidigare gitarristen i kanadensiska Thor Jeff Decker gick bort. En officiell dödsorsak har ännu inte offentliggjorts, den troliga orsaken är hjärtinfarkt.

Jeff spelade med Jon Mikl Thor (aka Thor) på Devastation-turnén 2006 och medverkade även i Thor-dokumentären ”I Am Thor” 2015. Han antog även Gene Simmons roll i KISS-tributebandet Kissology.

En artist vars bortgång inte kunnat verifieras är basisten Tom ”Jerv” Richardsen i norska Ragnarok som sägs ha avlidit i en bilolycka 29:e april varför endast ett kort omnämnande finns med. Om det är någon läsare som vet mer, skicka gärna ett mail med info.Inga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

«