Nya vinyler

Allt fler artister har börjat upptäcka möjligheten att ge ut gamla och nya produktioner på vinyl genom tjänster/butiker som PledgeMusic och möjligheterna att säkra vinyler som ges ut i begränsade upplagor ökar i antal, även om man kanske inte egentligen lyssnar på en viss genre är det ändå all idé att säkra sig ett exemplar och hålla det ospelat som investering. Är skivan ospelad har den högre värde, i synnerhet om det är en ”limited edition”. Vill du ha ett lyssningsexemplar kan du ju alltid beställa två stycken eller plattan på CD också.
.
kreator.
Kreator bildades i Tyskland 1984 och är ett av de europeiska thrash metal-band som påverkat stilen mest och sannolikt influerat flest, de är också ett av de mest framgångsrika banden i genren. Saknar du tidiga plattor med Kreator har du nu chansen att fylla hålen i skivsamlingen när de återutger plattorna Endless Pain (1985), Pleasure To Kill (1986), Terrible Certainty (1987) och Extreme Aggression (1989) på vinyl (och CD). Officiellt releasedatum för återutgivninarna är 26:e maj.

Förhandsboka Kreator
.
rex_brown_pantera.
Nu är det dags för alla Pantera-fans att vakna till liv. Pantera-basisten Rex Brown släpper ett soloalbum kallat ”Smoke on This” och gör tillgängligt för förhandsbokning bland annat signerade vinyler inklusive ett begränsat antal testpressar.

Förhandsboka Rex Brown

Även hos skivbolagen i övrigt släpps allt fler titlar nu på vinyl, nedan några av förra veckans nya plattor som finns tillgängliga på vinyl hos CDON. Albumtiteln är direktlänkad till beställningssidan hos dem.

Axel Rudi Pell – The Ballads V
Vampire – With Primeval Force
Disbelief – Symbol of Death
Ghost Bath – Starmourner
While She Sleeps – You Are We
Cult Of Luna – Years In A Day
Reignsaw – ReignsawInga kommentarer
Kategorier: Vinyl Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *