Driver du med mig?

Är det någon som missat vilken dag det var igår? Jag bjuder på några notiser från lördagen, har du själv några rockrelaterade ”nyheter” från igår får du gärna dela med dig i kommentarerna och de bästa kan också komma att finnas med i ett uppföljande inlägg.
.
corroded_jens_westin.
EXTRA: Svensk hårdrocksstjärna satsar fullt ut på hockeykarriären

Rubriken ovan fick vi se publicerad hos onlinemagazinet Rocknytt i lördags och den som inte var uppmärksam på vilket datum det var tog nog nyheten på fullt allvar med ett höjt ögonbryn, kanske också en huvudskakning. Det var 1:a april i lördags.

En eloge till Ron Dahlgren, chefsredaktör på Rocknytt, för den grymma ”nyheten” som finns återgiven nedan:

Jens Westin mest känd från sina insatser som frontman i hårdrocksbandet Corroded har nu lämnat klubben i sitt hjärta, Timrå IK, där han spelat samtidigt som han försökt sig på att göra en karriär inom musiken.

”När jag spelade hockey i Allsvenskan funkade det bra att kombinera det med Corroded, men i och med mitt kontrakt med Färjestad BK så måste jag dessvärre lägga musikkarriären åt sidan ett tag, säger Jens.

Jens Westin föddes i Ånge den 4 november 1972 och var i tidig ålder en supertalang och spåddes en lysande karriär inom hockeyn men kärleken till hårdrocken visade sig viktigare. ”Nu är jag i ett skede där hockeyn och dess löjligt höga inkomster har fått mig att tänka om. Jag kommer tyvärr inte ha tid att spela hockey och vara hårdrockssångare samtidigt, kanske kan jag i framtiden återinvestera min lön från Färjestad in i Corroded och då jävlar blir det åka av, säger Jens Westin i ett pressmeddelande.”

Corrodeds trumslagare Per Soläng har vid vår kontakt med honom varit medveten om beslutet en tid. ”Jag är chockad över hans beslut. Jag vet att att han en gång var en talang utan dess like och att han lekte med storheter som Niklas Sundström och Samuel Påhlsson vid tidig ålder. Men aldrig trodde jag väl att han skulle ta detta beslut nu vid så pass hög ålder. Det är en stor förlust för oss alla hårdrocksälskare, dock en stor vinst för FBK.”

Corroded är aktuella med det nya efterlängtade albumet ”Defcon Zero” som släpps den 14 april via Despotz Records. Hela deras backkatalog kommer även att ges ut på vinyl inom kort.

Jens Westin kommer bära tröja nr 666 i Färjestad BK – ett nummer som ingen hockeyspelare någonsin burit.

Man har till och med länkat en artikel hos Färjestad, dock visar det sig när man kikar in på den sidan att det är en helt annan Jens Westin. Extra underhållande blir det av att båda artiklarna är publicerade samma dag, dock infinner sig frågan om FBK-artikeln även den är ett aprilskämt.
.
bosse_zinny_zan_stagman_photo_by_ingrid_halbrecq.
We are Zan Clan who the fuck are you 2

En annan skojfrisk herre igår var Bosse Stagman (aka Zinny Zan) känd från Easy Action och Shotgun Messiah som lade ut nedanstående på sin Facebook-status. Det är inte utan att man undrar hur många som föll för det skämtet? Om inte annat borde man reagerat för att det står ”will include none of the original members”.

Finally we will be doing ”We are Zan Clan who the fuck are you 2”!

This will be the sequal of the highly acclaimed album ”We are Zan Clan who the fuck are you” which was released in 2005. ”We are Zan Clan who the fuck are you 2” will include none of the original members since they are too fucking lazy and busy with new careers in new bands.

This means that you the supporters will have the unique opportunity to choose the new members in the band. Do not hesitate and take this chance to make We are Zan Clan 2 the band of your Dreams and choose your own members.
.

crazy_lixx.
Spotify takedown

Även killarna i Crazy Lixx var under lördagen på skämthumör och lade ut detta på bandets Facebook-sida:

Due to a payment dispute with the original mixing engineer we have been forbidden to use the previous mix of the song XIII. Having no other options within the given time frame, we decided to just do a mix ourselves, using our state of the art Atari based studio software.

So here it is – Enjoy and spread the word!

(a take-down has been issued on the old version and it will be replaced across all platforms shortly)
.

SparaInga kommentarer
Kategorier: Blandat Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *