Nya vinyler

Allt fler artister har börjat upptäcka möjligheten att ge ut gamla och nya produktioner på vinyl genom tjänster/butiker som PledgeMusic och möjligheterna att säkra vinyler som ges ut i begränsade upplagor ökar i antal, även om man kanske inte egentligen lyssnar på en viss genre är det ändå all idé att säkra sig ett exemplar och hålla det ospelat som investering. Är skivan ospelad har den högre värde, i synnerhet om det är en ”limited edition”. Vill du ha ett lyssningsexemplar kan du ju alltid beställa två stycken eller plattan på CD också.
.
gorillaz_humanz.
Första albumet från Gorillaz på sex år, ”Humanz”, släpps 28:e april. Medverkat på plattan har bland annat Grace Jones and De La Soul. De gör det hela lite annorlunda, omslagen görs i fyra olika versioner och de levereras slumpvis.

Förhandsboka ”Humanz”
.
new_order_nomc15.
New Order släpper liveplattan ”NOMC15” inspelad på de utsålda konserterna på Brixton Academy som support för det kommande albumet ”Music Complete”, det är den andra konserten som ligger till grund för plattan som släpps 26:e maj.

Förhandsboka ”NOMC15”
.
the_darkness.
The Darkness är på gång med en ny platta, du kan förhandsboka ett signerat exemplar i flera olika format inklusive LP och CD. Varför inte skaffa dig en av de exklusiva provpress-exemplaren? Men det gäller att vara snabb med att boka dessa, de brukar ta slut snabbt.

Förhandsboka The Darkness-plattan

Även hos skivbolagen i övrigt släpps allt fler titlar nu på vinyl, nedan några av förra veckans nya plattor finns tillgängliga på vinyl hos CDON. Albumtiteln är direktlänkad till beställningssidan hos dem.

Memoriam – For the Fallen
Pallbearer – Heartless
Eclipse – Momentum
Night Ranger – Don’t Let Up
One Desire – One Desire
The Dahmers – In the Dead of Night
Me And That Man – Songs of Love and Death
Michael Schenker – Fest – Tokyo
Steel Panther – Lower The Bar
Heavy Tiger – Glitter
Steve Hackett – The Night Siren
Brother Firetribe – Sunbound
Cut Up – Wherever They May RotInga kommentarer
Kategorier: Vinyl Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *