Nya vinyler

Allt fler artister har börjat upptäcka möjligheten att ge ut gamla och nya produktioner på vinyl genom tjänster/butiker som MusicPledge och möjligheterna att säkra vinyler som ges ut i begränsade upplagor ökar i antal, även om man kanske inte egentligen lyssnar på en viss genre är det ändå all idé att säkra sig ett exemplar och hålla det ospelat som investering. Är skivan ospelad har den högre värde, i synnerhet om det är en ”limited edition”. Vill du ha ett lyssningsexemplar kan du ju alltid beställa två stycken eller plattan på CD också.
.
erasure_world_be_gone.
Vad sägs om att få ditt namn med på konvolutets artwork på Erasures kommande nya studioalbum ”World Be Gone”? Bokar du ditt exemplar på CD eller vinyl före 7:e april kan det bli verklighet. Oavsett om du gillar Erasure eller inte är det här en chans som borde tilltala de flesta.

Förhandsboka Erasure
.
the_blow_monkeys_the_wild_river.
Ett annat band som ger dig möjligheten att få ditt namn med på konvolutet är The Blow Monkeys när de nu lanserar sitt nya album ”The Wild River” inspelat i Andalusien. Du kan få ditt namn med i skivans ”credits”, den kommer finnas både som CD och vinyl.

Skaffa The Blow Monkeys
.
the_men_they_couldnt_hang.
The Men They Couldn’t Hang som spelar folkrock är på väg att spela in en ny platta och du kan vara med och finansiera bara genom att förhandsboka ett exemplar av den. Förra gången de gick via PledgeMusic resulterade det i plattan ”The Defiant” 2015. Även här kan du få ditt namn med på konvolutet, i en ”special thank you”-sektion.

Förhandsboka TMTCHInga kommentarer
Kategorier: Vinyl Taggar:, , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *