Bilturer på Rhodos

Så hände det sig att jag skulle ta en kort semester i sällskap av en väninna och kollega från Kanada och vi skulle styra kosan mot den underbara Medelhavsön Rhodos. Hitta ett paket med flyg och hotell till vettigt pris var inget problem, värre var det med en hyrbil på plats. En bil var något som skulle behövas, vi hade trots allt tänkt att hitta på lite roligt även i upprätt läge.

Jag kontaktade hotellet och fick telefonnummer och adress till en uthyrare som de hade avtal med, men det var ingen vidare lösning då vi hade varit tvungna att ta oss en halvmil både för att hämta och för att lämna bilen. Inte för att jag hade haft något emot egentligen att spendera veckan i horisontalläge med den här väninnan, men är man i den grekiska övärlden finns det mycket att se.

Till räddningen kom Biluthyrning.nu vars söktjänst hjälpte mig att hitta en uthyrare i närheten av hotellet som dessutom var betydligt billigare och med bättre villkor än den uthyrare som hotellet hade avtal med. Faktum är att jag och väninnan sparade nästan 40% på att hyra bil den vägen. Det råder ingen tvekan om vilken tjänst jag kommer använda även i fortsättningen.

Fotnot: Enligt gällande lagstiftning måste jag tala om att det här är ett sponsrat inlägg. Dock har jag använt tjänsten och är fullt nöjd med den.Inga kommentarer
Kategorier: Blandat


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *