Nya vinyler

Allt fler artister har börjat upptäcka möjligheten att ge ut gamla och nya produktioner på vinyl genom tjänster/butiker som MusicPledge och möjligheterna att säkra vinyler som ges ut i begränsade upplagor ökar i antal, även om man kanske inte egentligen lyssnar på en viss genre är det ändå all idé att säkra sig ett exemplar och hålla det ospelat som investering. Är skivan ospelad har den högre värde, i synnerhet om det är en ”limited edition”. Vill du ha ett lyssningsexemplar kan du ju alltid beställa två stycken eller plattan på CD också.
.

wendy_james.
Wendy James (Transvision Vamp) står i begrepp att spela in sitt nya soloalbum och du har här chansen att förhandsboka ditt exemplar, såväl vinyl som CD. På hennes Facebook-sida beskrivs hon så här: ”When thieves and pimps run free and Good Men die like dogs, Wendy James brings a Higher and Finer touch. This is where it Counts. More Rock ‘N’ Roll, not one ounce of Fat or Bullshit on It. Now Hustle”.

Förhandsboka Wendy James-plattan
.
beatles-here_there_and_everywhere.
För alla Beatles-fans finns nu möjligheten att stödja ett filmprojekt och dessutom får med sitt namn i filmens ”credits”. Det här är ingen vinyl, inte ens en CD, men den förtjänar ändå att nämnas eftersom det är en sällsynt trevlig chans att vara delaktigt i något Beatles-relaterat. Filmen kommer att släppas 2018 och har fått namnet ”Here There & Everywhere”.

Läs mer och förhandsboka

SparaInga kommentarer
Kategorier: Vinyl Taggar:, ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *