World Premiere


Photo by Tommy Hansson (Rockbladet)
.

z-flag-sweSå är den då äntligen här, premiärlyssningen på första singeln från Black Metal Raccoons, ”Illusion Of Time”. Singeln släpps imorgon, 22:a februari, men du har nu möjligheten att avlyssna den redan idag. Klicka länken nedan och lyssna på Spotify eller lyssna i den inbäddade Soundcloud-spelaren längre ner.

Lyssna på ”Illusion Of Time”

Läs mer om Black Metal Raccoons här och här, se även Rockbladets konsertrecension.

z-flag-engSo it is finally here, the première listening to the first single from Black Metal Raccoons, ”Illusion Of Time”. The single is released tomorrow, February 22nd, but you now have the opportunity to listen to it already today. Click the link below and listen at Spotify or listen in the embedded Soundcloud player further down.

Listen to ”Illusion Of Time”

Read more about Black Metal Raccoons here and here.
.


black_metal_raccoons_sinkun_kansi

Spara1 kommentar
Kategorier: Musik, Premiär Taggar:, , , ,


Support us at Patreon


One thought on “World Premiere”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *