Väntetid

bmr_illusion_of_time_small.
z-flag-sweVäntar du också på första lyssningen av Black Metal Raccoons första singel ”Illusion Of Time”? Då får du dessvärre vänta lite till. Under förutsättning att inte något mer oförutsett inträffar är intentionen att kunna bjuda på den senast vid middagstid (svensk tid) under tisdagen, singeln släpps på onsdag, eller åtminstone så nära efter som möjligt. Tills dess bjuder jag på en video från hösten 2016, läs lite om BMR här.

z-flag-engAre you too waiting for the first listening of Black Metal Raccons’ first singel ”Illusion Of Time”? Then you will unfortunately have to wait a little longer. Providing nothing more unexpected happens the intention is to be able to play it for you around mid day (Swedish time) this Tuesday, the single is released on Wednesday, or at least as soon as possible after. Until then I give a video from the fall of 2016, read a little about BMR here.
.

SparaInga kommentarer
Kategorier: Musik, Premiär Taggar:, , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *