Lecherous

the_queens_of_metal.
z-flag-engI must be a lecherous creature. In my life I have many women with whom I have had a relation to for a long time, some as little as a month or so and others for many years. Get your head out of the gutter, it’s not romantic or sexual relations, it’s intellectual and emotional. Off course it’s all those rock bands fronted by women!

My own little way to celebrate them besides writing about them in the blog is a group at Facebook that has been given the name The Queens of Metal. The group was started last summer, it has been dorment, now is the time to begin building it and here’s your invitation to become a member so you can be part of making the group really great. As a member you can post and share images and videos with your own personal favourites or just go there to read and listen.

Some of my ladies you can find below.

z-flag-sweJag måste vara en liderlig varelse. I mitt liv har jag många kvinnor som jag haft ett förhållande till under en lång tid, en del kanske så lite som någon månad och andra i många år. Kom nu upp ur rännstenen, det handlar inte om romantiska eller sexuella förhållanden utan om intellektuella och emotionella. Det handlar givetvis om alla dessa rockband frontade av kvinnor!

Mitt eget lilla sätt att hylla dem förutom att skriva om dem på bloggen är en grupp på Facebook som fått namnet The Queens of Metal. Gruppen startades i somras, men har varit vilande, nu är det dags att börja bygga upp den och det här är din inbjudan att bli medlem så du kan vara med och göra gruppen riktigt bra. Som medlem kan du göra inlägg och dela bilder och videor med dina egna personliga favoriter eller bara gå dit för att lyssna och läsa.

Några av mina ”damer” hittar du nedan.
.


.

.

.
Spara



Inga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *