Heavenly Kittie

trish_doan_kittie.
Det är lite extra sorgligt när så unga personer som Trish Doan, basist i kanadensiska Kittie, går bort. Hon blev inte äldre än 31 år. Dödsorsaken är ännu inte offentliggjord, under gårdagen meddelades via bandets Facebook-sida detta:

”It is with immeasurable sadness that we share news of the passing of our sister and best friend Trish Doan. Finding the right words is tough. She was so bright and vibrant and talented and we loved her and still do. She was so much more than just a musician or member of the band. She was our blood, our sister and family. Finding our way without her will be challenging, like a ship without a lighthouse, and we are devastated. We ask that you please respect our privacy and her family’s privacy during this difficult time.”

Trish gick med i bandet 2005, men lämnade redan efter två år på grund av psykisk ohälsa med en ätstörning. Hon återvände till bandet 2012.
.


.Inga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *