Nya vinyler

Allt fler artister har börjat upptäcka möjligheten att ge ut gamla och nya produktioner på vinyl genom tjänster/butiker som MusicPledge och möjligheterna att säkra vinyler som ges ut i begränsade upplagor ökar i antal, även om man kanske inte egentligen lyssnar på en viss genre är det ändå all idé att säkra sig ett exemplar och hålla det ospelat som investering. Är skivan ospelad har den högre värde, i synnerhet om det är en ”limited edition”. Vill du ha ett lyssningsexemplar kan du ju alltid beställa två stycken eller plattan på CD också.
.
the_stooges_gimme_danger_soundtrack.
En dokumentär kallad ”Gimme Danger” gjordes av Jim Jarmusch och den handlar om det legendariska rockbandet The Stooges frontat av Iggy Pop. Nu kommer soundtracket även på vinyl, dock är LP-utgåvan några spår kortare än CD-versionen. Med andra ord kan det vara idé att skaffa även CD:n och behålla LP:n ospelad för bättre samlarvärde. Varför inte passa på att skaffa filmen samtidigt? Finns på både DVD och BluRay. Det här är ett måste för alla älskare punk.

Läs mer och förhandsboka här
.
fleetwood_mac_tango_in_the_night.
Ett annat legendariskt rockband som är aktuella med vinyl är Fleetwood Mac som nu gör ett återsläpp av albumet ”Tango in the Night”, deras näst bäst säljande album någonsin. Många har det albumet tidigare, det släpptes ursprungligen 1987, men hur många har det ospelat? För att fira att 30 år passerat sedan originalreleasen släpper man nu plattan igen och vinylen återfinns i ett boxset med 3 CD, DVD och LP, en deluxe-utgåva.

Skaffa Fleetwod Mac-boxen
.
failure_fantastic_planet_live.
20-årsjubilerande Failure släpper konserten ”Fantastic Planet Live” på vinyl, CD och DVD. De erbjuder ett brett utbud och varianter för alla drivna samlare och rockälskare.

Förhandsboka Fantastic Planet
.
motley_crue_the_end.
Mötley Crüe är ett band som de flesta av oss har någon form av relation till. De har numera tagit ett definitivt farväl till publiken och fansen så det är absolut läge att överväga att investera i ett exemplar av boxen ”The End” som är i en begränsad upplaga, själva boxen är i form av en gravsten. I boxen finns som både vinyl och CD albumen ”Too Fast for Love”, ”Shout at the Devil”, ”Theatre of Pain”, ”Girls, Girls, Girls”, Dr. Feelgood”, ”Saints of Los Angeles” och en hel del annat smått och gott. Även om jag själv redan har alla plattorna innan är jag rejält sugen på att boka mitt exemplar av boxen.

Läs mer och förhandsboka härInga kommentarer
Kategorier: Vinyl Taggar:, ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *