Nya vinyler

Allt fler artister har börjat upptäcka möjligheten att ge ut gamla och nya produktioner på vinyl genom tjänster/butiker som MusicPledge och möjligheterna att säkra vinyler som ges ut i begränsade upplagor ökar i antal, även om man kanske inte egentligen lyssnar på en viss genre är det ändå all idé att säkra sig ett exemplar och hålla det ospelat som investering. Är skivan ospelad har den högre värde, i synnerhet om det är en ”limited edition”. Vill du ha ett lyssningsexemplar kan du ju alltid beställa två stycken eller plattan på CD också.
.
david_bowie_vinyl.
Fem stycken titlar med David Bowie från boxen ”Who Can I Be Now 1974-76” som släpptes i september 2016 finns nu att införskaffa separat både som LP och CD. Alla LP är 180 g vinyl och alla är ommastrade. Titlarna som finns tillgängliga är Diamond Dogs, Young Americans, Station to Station (i originalmix och ny mix från 2010), David Live (i originalmix och ny mix från 2005) och Live Nassau Coliseum ’76, ett livealbum från hans konsert på Nassau Coliseum under Isolar-turnén 1976.

Skaffa David Bowies plattor
.
jethro_tull_the_string_quartets.
Jethro Tull är ett av de mest klassiska rockbanden någonsin, nu släpps ett nytt officiellt Jethro Tull-album med några av deras mest episka låtar framförda på stränginstrument. Bakom projektet med strängkvartetten står Ian Anderson, en av bandets tidigare medlemmar, som tillsammans med The Carducci Quartet spelat in materialet i kryptan under Worcester Cathedral och i St Kenelm’s Church.

Säkra ditt exemplar av ”The String Quartets”

SparaInga kommentarer
Kategorier: Vinyl Taggar:, ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *