Tidsmaskin

Nedanstående notis är återskapad från den gamla bloggen, ursprungsdatum är 30/7 2010.


.
.
När jag var i Överkalix under gårdagen passade jag på att besöka Brännvalls Café, vilket var mycket väl spenderad tid…

Här har tiden verkligen stått stilla, det ser likadant ut som det gjorde en gång på 50-talet. Vill du uppleva ett genuint gammalt fik är det hit du ska åka. Allt är bevarat som det en gång var, porslin, affischer, bord, stolar…

Det enda som inte var till belåtenhet egentligen var kaffet som dessvärre fått stå för länge på värmeplattan och blivit bränt, men det vägdes upp av den helt suveräna baguetten med kyckling och potatissallad. Till dessert provades en av deras härliga tårtor, varken för torr eller för söt. Allt är bakat i eget bageri, vilket borgar för ett gott resultat…

Kommer du till Överkalix är ett besök på Brännvalls rekommenderat, du får en stunds avkoppling från vardagen i en genuin 50-talsmiljö med goda bakverk till kaffet, men be om nybryggt kaffe för säkerhets skull…Inga kommentarer
Kategorier: Food Court Taggar:, ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *