Rolles Fik

Nedanstående recension är återskapad från den gamla bloggen, ursprungsdatum är 9/5 2011.


.

.
Lördagens besök i Varberg avlöpte utan att några tabbar gjordes. Tror jag iaf…

Vi kom iväg lite sent dock, men lite för tidigt för att äta lunch innan avfärden. Detta kompenserades med att vi efter att vi parkerat och hittat ner till hamnen och kallbadhuset sökte upp Rolands Café på piren. Det visade sig vara ett lyckat beslut.

Även om menyn var något begränsad gottgjordes det av storleken på deras baguetter, så mycket fyllning har jag nog aldrig förut fått mig serverad på ett dylikt etablissemang. Själv valde jag en räkbaguette och det måste ha varit ett halvkilo räkor på den. Min färdkamrat valde en grov baguette med västkuströra och fyllningen rann över alla breddar på den också.

Besöket på Rolands Café medförde egentligen bara två aber, västkuströran hade behövt lite dill för att få den där riktiga sommarkänslan och tallrikarna var på tok för små. Detta uppvägdes av det underbara försommarvädret och de minst lika soliga leendena hos de båda tjejerna bakom disken. Om sedan det extra sällskapet var lika uppskattat kan ju debatteras, ett stort måselände som parkerade sig på uteserveringens räcke…
.
.
Befinner du dig i Varberg och känner att nu är det läge att få lite i magen kan jag rekommendera Rolands Café, baguetterna är väl värda de slantar de kostar och personalens bemötande är exemplariskt…Inga kommentarer
Kategorier: Food Court Taggar:, ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *