Status inte längre Quo

rick_parfitt_status_quo.
Innevarande år har kommit att bli ett dödens år i rockvärlden, det började med Lemmy Kilmister någon dag före förra årsskiftet och sedan dess har den ena efter den andra fallit från. Nu senast checkade Status Quo-gitarristen Rick Parfitt ut vid 68 års ålder.

Rick avled på sjukhus i Spanien av en svårartad infektion han ådragit sig efter en axelskada. Hans samarbete med Francis Rossi som varade mer än 5 decennier har givit oss Status Quo som varit ett toppband under hela det halva centenniet.

Nedan en av de få cover-versioner bandet gjort, Bolland & Bollands ”You’re In The Army Now”.
.


Läs mer på BBC News:

Status Quo guitarist Rick Parfitt dies aged 68
Obituary: Rick Parfitt

SparaInga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *