Stiftelsen

Copyright Eric Forberger.
Att Stiftelsen är i stort sett okänd för de stora massorna är egentligen mycket märkligt, nästan alla borde känna till detta episka mästerverk från en av de största författarna inom science fiction. Varför? Enligt initierade källor är en av modern films stora serier baserade på Asimovs romanbygge.

Just nu är denna filmserie extra hajpad, senaste rullen ”Rogue One” hade premiär på svenska biografer för bara en vecka sedan. Just det, det är Star Wars det handlar om. Premiär är det också i början av 2017 för debutalbumet från rockbandet som förevigar de redan klassiska tonerna från filmerna i sin egen metal-tappning, Galactic Empire kallar de sig.

Ta en paus från Handelsfederationer, Rebellallianser och Galaktiska Imperier på den stora duken och avnjut istället musiken framförd på ett lite annat sätt än vad filmorkestern gör den.
.


.Inga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *