Jakten på Pernilla

topp20-161219Det har den senaste tiden blivit en hel del hårt arbete med marknadsföring, det är därför det dessvärre blivit lite tunnsått med inlägg ett tag. Nu börjar det bära frukt och antalet besökare, eller mer korrekt läsare, ökar stadigt. Snart nog är bloggen tillbaka där den hör hemma igen. Redan nu är den dock en av de 20 mest lästa musikbloggarna i landet enligt Bloggportalens topplista, faktiskt den 5:e mest besökta bloggen i kategorin.
.
Jakten på positionen som nummer 1 är givetvis vad jag siktar på, det blir så småningom för Fröken Wahlgren att stiga ner från tronen när rocken drar in och blir herre på täppan. Eftersom såväl rocken som bloggen båda är oemotståndliga är det bara en tidsfråga innan jakten på Pernilla är över och Den Rockande Kocken åter har blivit ”King of the Hill”.

SparaInga kommentarer
Kategorier: Blandat, Musik


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *