Sopptest

Rynkeby har nyligen lanserat två nya smaker i sin produktlinje Sagolika Soppor, Jordgubb med vanilj och Äpple & krusbär med kanel. Sedan tidigare finns även Blåbär och Nypon. Alla fyra har testats och generellt får de ett gott omdöme.
.
Rynkeby Sagolika Soppor.
z-neutralDe två tidigare, Blåbär och Nypon, har båda precis lagom sötma och full bärsmak, inga konstigheter med dem. Det är svårt att misslyckas med så traditionella bärsoppor. Dock är det inget som sticker ut med dem heller, så det blir ett neutralt betyg.

z-posJordgubb med vanilj har även den precis lagom sötma och friskhet, den har också full jordgubbssmak utan att bli skarp och en svag ton av vanilj i bakgrunden. Den här soppan var en glad överraskning och kan mycket väl komma att ersätta den ordinarie av annat märke i mitt kök.

z-neutralÄpple & krusbär med kanel får dock inte riktigt samma goda omdöme, den får bara ett neutralt betyg. Även om den har en bra balans mellan sötma och syra står inte någon av smakerna ut, jag hade gärna sett att antingen krusbären eller äpplena var mer markant i smakbilden och kanelen var i det närmaste obefintlig i smakbilden.Inga kommentarer
Kategorier: Testat Taggar:, ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *