Proteinrikt

Tre olika proteinrika Keso-varianter har testats, Keso Cottage Cheese Protein. En variant med bara naturell Keso och två mellanmålsvarianter har avsmakats och jag måste tillstå att jag tyvärr är lite besviken på dessa, de var tämligen smaklösa.
.
Keso Cottage Cheese Protein.
z-negMellanmålsmodellerna finns i två utföranden, den ena med jordgubb och müsli och den andra med kokos och bran flakes. Torkad jordgubb brukar vara rätt så smakrik, dock inte i det här fallet där bärsmaken var näst intill obefintlig. Inte heller kom kokossmaken fram i den andra bägaren.

De hade behövt någon form av sötma som smakförstärkare, i nuvarande utförande är konkurrenternas produkter ett bättre alternativ (till exempel Risifrutti) även om de inte är lika rika på protein. Det ska inte bara vara nyttigt, det ska smaka gott också.

z-neutralNaturell-varianten tycktes även den mer smaklös än den vanliga Keson, men med lite hackade nötter och russin blev den åtminstone godkänd. Det räcker dock inte till för att ge ett bra betyg, helhetsintrycket ger ett minus.Inga kommentarer
Kategorier: Testat Taggar:


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *