Jefferson Memorial

jefferson.
Januari har varit en mörk månad på många sätt, inte minst har solsken varit en bristvara och musikvärlden har drabbats av många dödsbud. Förra veckan gick två medlemmar i ett och samma band bort, Paul Kantner och Signe Anderson. Bandet? Jefferson Airplane som blev Jefferson Starship som blev Starship.

Även om det inte är hårdrock har det här gänget haft en del betydelse även för den genren och har till stor del bidragit till musikens utveckling generellt under 60-, 70- och 80-talet. Signe var bandets originalsångerska och medverkade på debutalbumet ”Takes Off”, hon ersattes av Paul Kantner som sångare och han spelade även gitarr i bandet. Båda avled i torsdags vid 74 års ålder.
.

.Inga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *