We go rocking

Rocktheboat_campaignimageDet börjar dra ihop sig till kryssning med Silja Galaxy och inte vilken kryssning som helst. Rock The Boat heter evenemanget och dagen man avseglar är torsdagen den 3:e mars. Och dyrt är det inte heller, från 95:- per skalle kostar det och ska du gå och se banden som spelar på landbacken istället kommer du definitivt inte lika billigt undan.

På scenen ställs inga mindre än Spiders och Europe, dessutom dyker två av tjejerna i Crucified Barbara, Ida och Mia, upp och agerar skivryttare. Det är inte något att tveka på, det är klart du ska med ut på kryssning när fartyget förvandlas till en flytande rockfestival. Spiders är dessutom ett av ”mina” band, de medverkar i den kommande ”Metal Munchers – The Second Coming”.

Läs mer och boka Rock The Boat

Och så då det där tråkiga, minimiålder för att boka och åka med är 18 år. Se det från den ljusa sidan, alla ”gamlingarna” är ombord och du slipper trängas med dem på lokala rockklubben för en gångs skull.
.

.

.

-I samarbete med Silja Galaxy-Inga kommentarer
Kategorier: Evenemang Taggar:, , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *