Svarta runor

Frågan är om jag inte behöver lägga till kategorin Runor (läs Dödsrunor) här på bloggen, en gemensam rubrik så att säga där jag kan samla alla dödsbud. Igår var det dags igen, den här gången en lite mindre känd artist från de brittiska öarna.
.
Black_by_Stuart_Mentiply.
Bara 53 år gammal avled Colin Vearncombe i sviterna efter en trafikolycka drygt två veckor tidigare, en olycka efter vilken han aldrig återfick medvetandet. Om namnet känns obekant var han också känd som Black.

Med rötterna i den brittiska punkrockscenen växlade denna singer/songwriter spår till pop i slutet av 1980-talet och är mest känd för låten ”Wonderful Life”. Annat värt att notera är att han grundade skivbolaget Nero Schwarz och var gift med den svenska sångerskan Camilla Griehsel.
.

.Inga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *