På böljan den blå

galaxyDet börjar bli dags att förbereda sig för några trevliga små kryssningar med Tallink Silja ombord på deras balja Galaxy, Rock The Boat. Under våren förvandlas fartyget till en rockfestival.
.
rock_the_boat_all_acts.
Första kryssningen görs 3/3 och då ställer man Europe och Spiders på scenen plus att Ida och Mia från Crucified Barbara gästar som ”skivryttare”. Nästa avgång blir 21/4 då scenen invaderas av Mustasch och Satan Takes A Holiday, den här gången placerar de Joacim Cans från Hammerfall i DJ-båset. Sista vändan görs 26/5 med Backyard Babies och Lillasyster live och Skinny från Deathstars får hantera plattorna.

Läs mer och boka hos Tallink Silja

Två av banden ligger mig själv lite varmare om hjärtat, de ingår bland banden som medverkar i Metal Munchers-projektet. Mustasch finns med i ”The Festival Edition” och Spiders är med i den kommande ”The Second Coming”.
.

.

.

.

-I samarbete med Silja Galaxy-Inga kommentarer
Kategorier: Evenemang Taggar:, , , , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *