Topplistor

thundermotherDen ena topplistan efter den andra över olika ämnen under fjolåret dyker upp. Amerikanska nättidningen Metalholic Magazine publicerade förra helgen sin lista Top 25 Women in Hard Rock and Metal, något de gör varje år och som brukar vara deras mest lästa artikel under hela året.

På årets lista hittar jag några av de band jag genom åren haft förmånen att på olika sätt få jobba med, en del i bokprojektet Metal Munchers och andra genom bloggen eller rockklubben Big Bang.

Thundermother är ett sådant band och de kommer rätt så högt upp i listan, dessutom har de fått hedersomnämnandet 2015 Breakout Artist. Längre ner på listan hittas Elize Ryd från Amaranthe, hon fick vara med även 2014. Det är förvånansvärt många svenska band som är representerade i de här listorna, något som vittnar om den höga kvalité svensk hårdrock och metal håller.

Såväl Thundermother som Amaranthe kommer att finns med i andra Metal Munchers-boken, ”The Second Coming”, som är på gång och i samband med att den ges ut kommer närmare presentationer av båda banden. Just nu får du nöja dig med ett par videor och besök på deras Facebook-sidor.

Thundermother   Amaranthe

Hela listan hittar du i artikeln Top 25 Women in Hard Rock and Metal of 2015 hos Metalholic Magazine.
.

.Inga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *