Ny gästbloggare

eleine_photo_gisela_ackerupPå tiden att en av de kommande gästbloggarna presenteras, inte sant? Det är med stor glädje jag kan avslöja att Madeleine Liljestam, sångerska i Eleine och RM Duo samt modell hos ChaosModels, framöver kommer att gästa bloggen med ett och annat litet inlägg.

Madeleine är hemmahörande i skånska Landskrona. Hon hanterar mikrofonen i rockbandet Eleine, de spelar symfonisk metal och har Malmö som hemort, och är tillsammans med Rikard Ekberg (gitarristen i Eleine) också halva RM Duo. Förutom musicerandet har Madeleine även en karriär som modell hos ChaosModel Agency som representerar modeller för alternativt mode.

Som en del av sina både karriärer, musikartist och modell, jobbar hon en del även med sociala medier för att marknadsföra både sig och banden. Dessutom har Madeleine en blogg relaterad till framför allt metal-bandet.

Välkommen ombord, såväl jag som läsarna ser fram emot många trevliga små lässtunder.

Bilderna är tagna av Gisela Ackerup.
.
eleine_band_photo_gisela_ackerupInga kommentarer
Kategorier: Guest Stars Taggar:


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *