Next in line

david_bowieDet sägs att en olycka sällan kommer ensam, att de kommer i grupper om tre. Helt nyligen gick två storheter i musikvärlden bort och frågan man ställer sig är vem som blir nummer tre. Nu har den frågan blivit besvarad.

Under dagen igår gick en av de största ikonerna i musikvärlden ur tiden, David Bowie, vid 69 års ålder efter en lång kamp mot cancer. Hans 69-årsdag var i fredags och samma dag släpptes hans senaste, och sista, album ”Blackstar”.

Det finns ett fåtal artister som alla har någon form av relation till oavsett vad man lyssnar på för musik, David Bowie är en av dem, och det är inte utan en klump i halsen vi nu säger farväl till den lite udda artisten som betytt så mycket för såväl lyssnare som andra artister världen runt.

För att hylla Bowie bjuder jag på den senaste videon som släppts, ”Lazarus” från hans sista platta ”Blackstar”.
.Inga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *